2015年08月03日

〜 Habukatei August Menu〜

〜Habukatei August Menu〜
(2015年8月 葉歩花庭 献立)





Amuse(先 附)
Corn pudding and fig with dashi sauce.
玉蜀黍豆腐 無花果 山葵あん掛け

Appetizer(凌 ぎ)
Hamo(pike conger) sushi with garnish.
鱧寿司 あしらい

Soup(吸 物)
Clear soup with an ayu(sweet fish) salted and dried overnight
With vegetables.
鮎一夜干し 夏野菜ハリハリ

Sashimi(向 附)
A tuna and Today's natural product.
 本鮪 本日の天然物 妻色々

Grilled entree(焼 肴)
Grilled barracuda with turban shell and "Miura" vegetables
かます さざえ香草焼 三浦野菜

Hashi-yasume(箸休め)(palate cleaninghn side dish)
Japanese conger eel and cucumber With Japanese vinegar mousse.
鰻と胡瓜の土佐酢泡仕立

Boiled entree(強 肴)
Stewing pork in tomato sauce.
三元豚のトマト煮

Rise(お食事)
Cold "Ochazuke"(rice cereals with tea poured on it) and pickled
雑穀米冷やし茶漬け 香の物

Dessert(デザート)

¥10.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様10.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます






Amuse(先 附)
Corn pudding and fig with dashi sauce.
玉蜀黍豆腐 無花果 山葵あん掛け

Appetizer(凌 ぎ)
Japanese Ginger sushi with garnish.
茗荷寿司 あしらい

Soup(吸 物)
Clear soup with an ayu(sweet fish) salted and dried overnight
With vegetables.
鮎一夜干し 夏野菜ハリハリ

Sashimi(向 附)
Today's natural products.
本日の天然物

Grilled entree(焼 肴)
Grilled barracuda with "Miura" vegetables
かます 三浦野菜

Boiled entree(強 肴)
Stewing pork in tomato sauce.
三元豚のトマト煮

Rise(お食事)
Today's Steamed rice and pickles.
本日の御飯 香の物 

Dessert(デザート)

¥7.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様7.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます



はな


Amuse(先 附)
Corn pudding and fig with dashi sauce.
玉蜀黍豆腐 無花果 山葵あん掛け

Appetizer(凌 ぎ)
Hamo(pike conger) sushi and Japanese Ginger sushi with garnish.
鱧寿司 茗荷寿司 あしらい

Soup(吸 物)
Clear soup with an ayu(sweet fish) salted and dried overnight
With vegetables.
鮎一夜干し 夏野菜ハリハリ

Sashimi(向 附)
A tuna and Today's natural product.
本鮪 本日の天然物色々

Grilled entree(焼 肴)
Grilled barracuda with turban shell and "Miura" vegetables
かます さざえ香草焼 三浦野菜

Boiled entree(煮 物)
Boiled Nama-fu(raw-wheat gluten) with several vegetable.
生麩 夏野菜焚き合せ

Special plate(強 肴)
Cold shabu-shabu(thin slices of beef parboiled in hot soup) of Ozaki-beef
尾崎牛 冷しゃぶ

Rise(お食事)
Cold "Ochazuke"(rice cereals with tea poured on it) and pickled
雑穀米冷やし茶漬け 香の物

Dessert(デザート)


¥15.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様15.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます


※Please let us know there are any foods you can't eat.
お苦手なものがあればお伝えください
※We apologize advance for that we occasionally change the menu
because of stocking.
仕入れによりメニューが時折変更することがありますのでご了承ください
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2015年07月30日

葉月の会席「納涼会席」


納涼会席

トマト1.jpg

厳しい暑さが続き、食欲も減退する季節ですが、栄養を摂らないと身体がバテてしまいます。
今年も三浦半島の太陽をたっぷり浴びて、ピンと張った瑞々しい夏野菜が届きました。
ビタミンたっぷりの夏野菜や旬真っ盛りの鱧や鮎の素材の旨さを引き出した献立をお届けします。
涼しさと夏の味覚を味わう納涼会席を夏酒、冷おろしと共にお楽しみください。





「草」



<先 附>
玉蜀黍豆腐 無花果 山葵あん掛け         
<凌 ぎ>    
鱧寿司 あしらい
<椀>
鮎一夜干し 夏野菜ハリハリ    
<向 附>
本鮪 本日の天然物 妻色々    
<焼 肴>
かます さざえ香草焼 三浦野菜
<涼 菜>
鰻と胡瓜の土佐酢泡仕立 
<強 肴>
三元豚トマト煮
<食 事>
雑穀米冷やし茶漬け 香の物
<デザート>
お楽しみ

10.000円(税抜)
※仕入れの関係でメニューが異なる場合がございます



「風」



<先 附>
玉蜀黍豆腐 無花果 山葵あん掛け             
<凌 ぎ>    
茗荷寿司 あしらい
< 椀 >
鮎一夜干し 夏野菜ハリハリ    
<向 附>
本日の天然物 妻色々    
<焼 肴>
かます 三浦野菜
<強 肴>
三元豚のトマト煮
<食 事>
本日の御飯 香の物 汁
<デザート>
お楽しみ

7.000円(税抜)
※仕入れの関係でメニューが異なる場合がございます




「はな会席」



<先 附>
玉蜀黍豆腐 無花果 山葵あん掛け           
<凌 ぎ>    
鱧寿司 茗荷寿司 あしらい
< 椀 >
鮎一夜干し 夏野菜ハリハリ    
<向 附>
本鮪 本日の天然物色々     
<焼 肴>
かます さざえの香草焼 三浦野菜
<涼 菜>
鰻と胡瓜の土佐酢泡仕立 
<煮 物>
生麩 夏野菜焚き合せ
<強 肴>
尾崎牛 冷しゃぶ
<食 事>
雑穀米冷やし茶漬け 香の物
<デザート>
お楽しみ

15.000円(税抜)
※仕入れの関係でメニューが異なる場合がございます
※二名様より前日までに御予約お願い致します
その他 苦手な食材 アレルギーのある食材など
料理のご予算もお気軽にお申し付けください


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8月の予定

8月のお休み

夏季休業
8/16(日)〜8/18(火)
 ※ 19日水曜日より通常営業いたします
その他
第一月曜日と日曜日(2.3.9.23.30日)はお休みさせて頂きます。


今年も夏の太陽で育った、三浦半島の農場の新鮮な夏野菜が届いています!
鱧、鮎も一番の旬を迎えます、夏本番のこの季節、夏の味覚を夏酒、冷おろしと共にお楽しみください。
皆様のお越しを心よりお待ちしております。

葉歩花庭 323.jpg はも3.jpg 夏野菜1.jpg
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2015年07月01日

〜Habukatei July Menu〜

〜Habukatei July Menu〜
(2015年7月 葉歩花庭 献立)





Amuse(前肴)
Jellied tomato with sauce of soy milk skin and sea urchin.
トマト寄せ 湯葉ソース 雲丹 オクラ

Appetizer(凌ぎ)
Sushi of Japanese eel with garnish.
鰻押し寿司 つけあわせ

soup(椀)
Clear soup with an abalone and spaghetti squash.
鮑 素麺南京 青味

Sashimi(向附)
A tuna and Today's natural product.
本鮪 本日の天然物

Boiled entree(焚合せ)
Assorted boiled plate, pumpkin and egg plant, Nama-fu(raw wheat gluten)
and rolled kelp herring in it.
南京 茄子 竹麩 鰊昆布巻 青味

Hashi-yasume(冷菜)
(palate cleaninghn side dish)
Ground soup of winter melon and soy milk with water shield.
冬瓜すり流し 蓴菜 ジュレ

Grilled entree(強肴)
Grilled beef fillet with several vegetables
和牛フィレ 三浦野菜焼蒸し

Rice(食事)
Steamed rice of whole of sweet fish and pickled and miso soup.
まるごと鮎御飯 香の物 汁

Dessert
Japanese dessert.

¥10.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様10.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます






Amuse(前肴)
Jellied tomato with sauce of soy milk skin and sea urchin.
トマト寄せ 湯葉ソース 雲丹 オクラ

Appetizer(凌ぎ)
Sushi of Japanese eel with garnish.
鰻押し寿司 つけあわせ

soup(椀)
Ground soup of winter melon and soy milk with water shield.
冷製 冬瓜すり流し 蓴菜

Sashimi(向附)
Today's natural product.
本日の天然物

Boiled entree(焚合せ)
Assorted boiled plate, pumpkin and egg plant, Nama-fu(raw wheat gluten)
and rolled kelp herring in it.
南京 茄子 竹麩 鰊昆布巻 青味

Grilled entree()焼物
Grilled barracuda with garnishes.
かますの塩焼き あしらい色々

Rice(食事)
Steamed rice of corn and pickled, miso soup.
とうもろこしの御飯 香の物 汁

Dessert
Japanese dessert.

¥7.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様7.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます


はな


Amuse(前肴)
Jellied tomato with sauce of soy milk skin and sea urchin.
トマト寄せ 湯葉ソース 雲丹 オクラ

Appetizer(凌ぎ)
Sushi of Japanese eel with garnish.
鰻押し寿司 つけあわせ

soup(椀)
Clear soup with an abalone and spaghetti squash.
鮑 素麺南京 青味

Sashimi(向附)
A tuna and Today's natural product.
本鮪 本日の天然物

seasonal plate(八寸)
Grilled barracuda and a prawn, edamame, steamed taro.
かます塩焼き 車海老 蛸柔煮 枝豆 絹かつぎ トマト西京 他

Boiled entree(焚合せ)
Assorted boiled plate, pumpkin and egg plant, Nama-fu(raw wheat gluten)
and rolled kelp herring in it.
南京 茄子 竹麩 鰊昆布巻 青味

Hashi-yasume(冷菜)
(palate cleaninghn side dish)
Ground soup of winter melon and soy milk with water shield.
冬瓜すり流し 蓴菜 ジュレ

Grilled entree(強肴)
Ozaki-beef, or Shabushabu of Japanese conger eel.
尾崎牛のグリル 又は 鱧しゃぶ

Rice(食事)
Steamed rice of whole of sweet fish and pickled and miso soup.
まるごと鮎御飯 香の物 汁

Dessert
Japanese dessert.


¥15.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様15.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます


※Please let us know there are any foods you can't eat.
お苦手なものがあればお伝えください
※We apologize advance for that we occasionally change the menu
because of stocking.
仕入れによりメニューが時折変更することがありますのでご了承ください
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2015年06月30日

文月の会席「涼一味会席」


涼一味会席


蒸し暑い日本の夏を快適に過ごすために日本独特の繊細な工夫があります。
玄関の打ち水、水の打たれた石畳、生け花の露、夏座敷で浴衣と団扇と蚊取り線香、
涼を呼び込む風鈴などなど。居心地の良い空間を持ってお客様を迎え入れます。
葉歩花庭でも暑い夏に涼を感じて頂く様に心掛けていきたいと思っております。
「涼一味会席」をお楽しみください。




「草」



<前 肴>
トマト寄せ 湯葉ソース 雲丹 オクラ          
<凌 ぎ>    
鰻押し寿司 つけあわせ
<椀>
鮑 素麺南瓜 青味    
<向 附>
本鮪 本日の天然物 妻色々    
<焚合せ>
南京 茄子 竹麩 鰊昆布巻 青味
<冷 菜>
冬瓜すり流し 蓴菜 ジュレ 
<強 肴>
和牛フィレ 三浦野菜焼蒸し
<食 事>
丸ごと鮎ごはん 香の物 汁
<デザート>
お楽しみ

10.000円(税抜)
※仕入れの関係でメニューが異なる場合がございます



「風」



<前 肴>
トマト寄せ 湯葉ソース 雲丹 オクラ             
<凌 ぎ>    
鰻押し寿司 つけあわせ
< 椀 >
冷製 冬瓜すり流し 蓴菜    
<向 附>
本日の天然物 妻色々    
<焚合せ>
南京 茄子 竹麩 鰊昆布巻 青味 
<焼 物>
かますの塩焼き あしらい色々
<食 事>
とうもろこし御飯 香の物 汁
<デザート>
お楽しみ


7.000円(税抜)
※仕入れの関係でメニューが異なる場合がございます



「はな会席」




<前 肴>
トマト寄せ 湯葉ソース 雲丹 オクラ           
<凌 ぎ>    
鰻押し寿司 つけあわせ
< 椀 >
鮑 素麺南瓜 青味    
<向 附>
本鮪 鱧切り落とし     
<八 寸>
かます塩焼き 車海老 蛸柔煮 枝豆 絹かつぎ トマト西京 他
<焚合せ>
南京 茄子 竹麩 鰊昆布巻 青味 
<冷 菜>
冬瓜すり流し 蓴菜 ジュレ
<強 肴>
尾崎牛グリル 又は 鱧しゃぶ
どちらかお選びいただけます
<食 事>
丸ごと鮎ごはん 香の物 汁
<デザート>
お楽しみ

15.000円(税抜)
※仕入れの関係でメニューが異なる場合がございます
※二名様より前日までに御予約お願い致します
その他 苦手な食材 アレルギーのある食材など
料理のご予算もお気軽にお申し付けください


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2015年06月18日

夏限定酒をご用意しました


夏 酒 

夏酒1.jpg


瀧自慢     夏吟醸    三重
澤屋まつもと  純米     京都
正雪夏月    大吟醸     静岡
石鎚       夏純米    愛媛
 不動   夏吟醸無濾過生  千葉


夏限定の日本酒をご用意しました!お料理に合わせてお楽しみください。


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2015年06月11日

水無月の会席「青梅雨会席」


青梅雨会席

やまぼうし2.JPG
                       花 ヤマボウシ 器 粉引花入れ

梅雨の時期は雨降り続きですが、梅雨入り前のお日様をたっぷり浴びた木々や草木は
はつらつとして葉の色を濃くします。青梅雨(あおつゆ)とは青葉の頃の梅雨で、
木々の葉に降る雨を指す言葉です。木々の葉から枝から雨粒が滴り落ちて潤す天からの恵みの雨。
その梅雨の水を飲んで旨くなるといわれる鱧。天然鮎は6月に解禁を迎えます。
じめじめとした鬱陶しい季節、水の恵みと夏酒をご用意してお待ちしております!



「草」



<前 肴>
雲丹豆腐 山菜あん 針のり          
<凌 ぎ>    
鰹燻し握り つけあわせ
<椀>
淡路産鱧 巻湯葉 じゅんさい    
<向 附>
本鮪 スズキの洗い    
<焼 物>
太田川産 天然鮎塩焼き あしらい
鮎皿4.JPG

<冷し鉢>
鮑 車海老 焼茄子 オクラ 
<煮 物>
三元豚の角煮 馬鈴薯あん掛け
<食 事>
土鍋炊き 穴子御飯 香の物 汁
<デザート>
お楽しみ

10.000円(税抜)
※仕入れの関係でメニューが異なる場合がございます

更紗ウツギ小花紫陽花5.JPG
花 更紗ウツギ小花紫陽花 器 沖縄ロボッツ 國吉ゆみこ作

「風」



<前 肴>
雲丹豆腐 山葵あん 針のり             
<凌 ぎ>    
鰹燻し握り つけあわせ
<椀>
本日の白身魚 巻湯葉 じゅんさい    
<向 附>
本日の天然物 妻色々    
<焼 物>
スズキの香味焼き あしらい
<煮 物>
三元豚の角煮 馬鈴薯あん掛け
<食 事>
新生姜の御飯 香の物 汁
新生姜のごはん2.JPG
<デザート>
お楽しみ


7.000円(税抜)
※仕入れの関係でメニューが異なる場合がございます



「はな会席」




<前 肴>
雲丹豆腐 山葵あん 針のり           
<凌 ぎ>    
鰹燻し握り つけあわせ
< 椀 >
淡路産鱧 巻湯葉 じゅんさい    
<向 附>
本鮪 スズキの洗い 本日の天然物     
<焼 物>
太田川産 天然鮎塩焼き あしらい
<冷し鉢>
鱧 車海老 焼茄子 オクラ 
<強 肴>
鮑の磯辺焼き
<勧 肴>
尾崎牛のお料理 又は 鱧しゃぶ からお選びいただきます
<食 事>
土鍋炊き 穴子御飯 香の物
<デザート>
お楽しみ
水ようかん1.jpg

15.000円(税抜)
※仕入れの関係でメニューが異なる場合がございます
※二名様より前日までに御予約お願い致します
その他 苦手な食材 アレルギーのある食材など
料理のご予算もお気軽にお申し付けください


          山紫陽花.JPG    黒ほうずき2.JPG
  花 山紫陽花・蛍ブクロ・黒ホウズキ 器 古民具  花 黒ホウズキ・白山紫陽花 器 國吉ゆみこ作硝子花入れ

沖縄ロボッツ 國吉ゆみこさんのホームページ 
http://robotzblog.ti-da.net/



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2015年06月10日

〜Habukatei June Menu〜

〜Habukatei June Menu〜
(2015年6月 葉歩花庭 献立)




Amuse(前肴)
Tofu of sea urchin with dashi jelly include wasabi.
雲丹豆腐 山葵あん 針のり

Appetizer(凌ぎ)
Sushi of smoked bonito with garnish.
鰹燻し握り つけあわせ

soup(椀)
Clear soup, Japanese conger and water shield.
淡路産鱧 巻湯葉 じゅんさい

Sashimi(向附)
A tuna and Japanese sea perch.
本鮪 スズキの洗い 

Grilled entree(焼物)
Grilled sweet fish with salt and garnishes.
太田川産 天然鮎塩焼き あしらい

Hashi-yasume(palate cleaning side dish)(冷し鉢)
An abalone and shrimp, egg plant with Japanese vinegar.
鱧 車海老 焼茄子 オクラ

Boiled entree(強肴)
Kakuni(stew of cubed meat) of pork with bechamel sauce.
三元豚の角煮 馬鈴薯あん掛け

Rice(お食事)
Steamed rice of Japanese conger with Japanese pickled and miso-soup.
土鍋炊き 穴子御飯 香の物 汁

Dessert
Japanese dessert.

¥10.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様10.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます





Amuse(前肴)
Tofu of sea urchin with dashi jelly include wasabi.
雲丹豆腐 山葵あん 針のり

Appetizer(凌ぎ)
Sushi of smoked bonito with garnish.
鰹燻し握り つけあわせ

soup(椀)
Clear soup, today's white fish.
本日の白身魚 巻湯葉 じゅんさい

Sashimi(向附)
Today's natural product.
本日の天然物 妻色々

Grilled entree(焼物)
Grilled spices Japanese sea perch with garnish.
スズキの香味焼き あしらい

Boiled entree(強肴)
Kakuni(stew of cubed meat) of pork with bechamel sauce.
三元豚の角煮 馬鈴薯あん掛け

Rice(お食事)
Steamed rice of seasonal ginger with Japanese pickled and miso-soup.
新生姜の御飯 香の物 汁

Dessert
Japanese dessert.


¥7.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様7.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます



はな


Amuse(前肴)
Tofu of sea urchin with dashi jelly include wasabi.
雲丹豆腐 山葵あん 針のり

Appetizer(凌ぎ)
Sushi of smoked bonito with garnish.
鰹燻し握り つけあわせ

soup(椀)
Clear soup, Japanese conger and water shield.
淡路産鱧 巻湯葉 じゅんさい

Sashimi(向附)
A tuna and Japanese sea perch.
Today's natural product.
本鮪 スズキの洗い 本日の天然物 妻色々

Grilled entree(焼物)
Grilled sweet fish with salt and garnishes.
太田川産 天然鮎塩焼き あしらい

Hashi-yasume(palate cleaning side dish)(冷し鉢)
An abalone and shrimp, egg plant with Japanese vinegar.
鱧 車海老 焼茄子 オクラ

seasonal plate(強肴)
Baked an abalone with raw seaweed.
鮑の磯辺焼き

Special plate(勧肴)
Ozaki-beef, or Shabushabu of Japanese conger eel.
尾崎牛のお料理 又は 鱧しゃぶ  ※お選びいただけます

Rice(お食事)
Steamed rice of Japanese conger with Japanese pickled and miso-soup.
土鍋炊き 穴子御飯 香の物 汁

Dessert
Japanese dessert.


¥15.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様15.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます


※Please let us know there are any foods you can't eat.
お苦手なものがあればお伝えください
※We apologize advance for that we occasionally change the menu
because of stocking.
仕入れによりメニューが時折変更することがありますのでご了承ください
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2015年06月07日

6月の予定

6月のお休み

7.8 連休
14.21.28の日曜日

梅雨の時期は雨降り続きですが、
その梅雨の水を飲んで旨くなるといわれる鱧。
天然鮎は6月に解禁を迎えます。
じめじめとした鬱陶しい季節、水の恵みと夏酒をご用意してお待ちしております。

鮎1.jpg
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2015年05月14日

〜Habukatei Mey manu〜

〜Habukatei Mey Menu〜
(2015年5月 葉歩花庭 献立)





Amuse(先 附)
Tofu of white sesame with miso of leaf bud of Japanese pepper.
胡麻豆腐 木の芽あん掛け

Appetizer(凌 ぎ)
Sushi of smoked bonito with garnish.
初鰹燻し握り あしらい

Soup(吸 物)
Clear soup with boiled fat greenling and nama-fu of ugwort
(Japanese raw wheat gluten)
鮎並葛叩き 蓬麩 青味

Sashimi(向 附)
A tuna and today's natural products.
 鮪 本日の天然物 妻色々

Grilled entree(焼 物)
Grilled saikyo-yaki
(fish slices pickled overnight in Kyoto-style sweet whitebean paste) with a octopus and pickled to saikyo-miso with eda-mame.
鰆西京 鴨土佐煮 蛸柔煮 トマト西京 新枝豆

Hashi-yasume(箸休め)
(palate cleaning side dish)
An abalone and sea urchins with
dashi(Japanese style flavor stock) jelly include little bit vinegar.
鮑 雲丹 茗荷 琥珀酢寄せ

Boiled entree(焚 合)
Hiryu-zu(a fried bean curd cake with several vegetables and conger eel).
穴子の飛龍頭

Rise(お食事)
Steamed rice of Sakura shrimps with Japanese pickled
and miso-soup.
桜海老の御飯 香の物 汁

Dessert(デザート)

¥10.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様10.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます






Amuse(先 附)
Tofu of white sesame with miso of leaf bud of Japanese pepper.
胡麻豆腐 木の芽あん掛け

Appetizer(凌 ぎ)
Sushi of smoked bonito with garnish.
初鰹燻し握り あしらい

Soup(吸 物)
Clear soup with boiled fat greenling and nama-fu of ugwort
(Japanese raw wheat gluten)
鮎並葛叩き 蓬麩 青味

Sashimi(向 附)
today's natural products.
本日の天然物

Grilled entree(焼 物)
Grilled saikyo-yaki(fish slices pickled overnight in Kyoto-style
sweet white bean paste) with garnish.
鰆西京焼き あしらい

Boiled entree(焚 合)
Hiryu-zu(a fried bean curd cake with several vegetables and conger eel).
穴子の飛龍頭

Rise(お食事)
Today's Steamed rice
and Miso soup and pickles.
本日の御飯 香の物 味噌汁

Dessert(デザート)
Japanese dessert.

¥7.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様7.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます



はな


Amuse(先 附)
Tofu of white sesame with miso of leaf bud of Japanese pepper.
胡麻豆腐 木の芽あん掛け

Appetizer(凌 ぎ)
Sushi of smoked bonito with garnish.
初鰹燻し握り あしらい

Soup(吸 物)
Clear soup with soft shelled turtle and nama-fu of mugwort(Japanese raw wheat gluten)
すっぽん吸 焼蓬麩 青味

Sashimi(向 附)
A tuna and today's natural products.
 鮪 本日の天然物 妻色々

Grilled entree(焼 物)
Grilled saikyo-yaki(fish slices pickled overnight in Kyoto-style sweet whitebean paste) with a octopus and pickled to saikyo-miso with eda-mame.
鰆西京 鴨土佐煮 蛸柔煮 トマト西京 新枝豆

Boiled entree(焚 合)
Hiryu-zu(a fried bean curd cake with several vegetables and conger eel).
穴子の飛龍頭

Hashi-yasume(箸休め)
(palate cleaning side dish)
An abalone and sea urchins with
dashi(Japanese style flavor stock) jelly include little bit vinegar.
鮑 雲丹 茗荷 琥珀酢寄せ

Boiled entree(煮 物)
Ozaki-beef, Please choice for way of cooking boiled or grilled.
尾崎牛 すき煮 又は グリル

Rise(お食事)
Steamed rice of Sakura shrimps with Japanese pickled
and miso-soup.
桜海老の御飯 香の物 汁

Dessert(デザート)

¥15.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様15.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます


※Please let us know there are any foods you can't eat.
お苦手なものがあればお伝えください
※We apologize advance for that we occasionally change the menu
because of stocking.
仕入れによりメニューが時折変更することがありますのでご了承ください
posted by chef at 17:58 | Comment(0) | TrackBack(0) | 英語メニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする