2015年02月08日

Habukatei February Menu 

〜Habukatei February Menu〜
(2015年2月 葉歩花庭 献立)




Amuse(先 附)
Steamed "yuba"(soy milk skin)with sea urchin.
湯葉蒸し 雲丹 鏡あん掛け
湯葉蒸し 鏡餡.jpg

Appetizer(凌 ぎ)
Smoked mackerel sushi with garnishes.
鯖棒寿司 あしらい

Soup(吸 物)
Clear soup with Japanese turnip from Kyoto,
and a sea bream with vegetable.
聖護院蕪 鯛 九条葱

Sashimi(向 附)
A tuna and today's natural products.
 本鮪 本日の活け物

Boiled entree(焚 合)
Steamed bamboo shoots and Nama-fu(raw wheat gluten)
with a vegetable.
筍 粟麩 青味

Today'sdelicacy(口直し)
A crab and spinach with dashi (Japanese soup stock)
蟹 ホウレン草 ジュレ掛け

Grilled entree(焼 物)
Grilled beef fillet with bean paste of welsh onion and saikyo-yaki
(fishslices pickled overnight in Kyoto-style sweet white bean paste)
with sauce of rape blossoms.
和牛フィレ肉 鰆の菜種焼 葱ソースと共に

Rise(お食事)
Smoked salmon rice, miso-soup and Japanese pickled.
紅鮭の御飯 香の物 汁

Dessert(デザート)


¥10.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様10.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます





Amuse(先 附)
Steamed "yuba"(soy milk skin)with sea urchin.
湯葉蒸し 雲丹 鏡あん掛け

Appetizer(凌 ぎ)
Smoked mackerel sushi with garnishes.
鯖棒寿司 あしらい

Soup(吸 物)
Clear soup with Japanese turnip from Kyoto, and a sea bream.
聖護院蕪 鯛 

Sashimi(向 附)
today's natural products.
本日の活け物

Grilled entree(焼 物)
Saikyo-yaki(fish slices pickled overnight in Kyoto-style
sweet white beanpaste) with sauce of rape blossoms.
鰆の菜種焼 つけあわせ

Boiled entree(焚 合)
Steamed bamboo shoots and Nama-fu(raw wheat gluten)
with a vegetable.
筍 粟麩 青味
筍1.jpg

Rise(お食事)
Today's Steamed riceand Miso soup and pickles.
本日の御飯 香の物 味噌汁

Dessert(デザート)
Japanese dessert.

¥7.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様7.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます



はな

Amuse(先 附)
"Chawanmushi"(savory steamed egg custard)
with soft roe of a balloon fish.
ふぐ白子茶碗蒸し

Appetizer(凌 ぎ)
Smoked mackerel sushi with garnishes.
鯖棒寿司 あしらい

Soup(吸 物)
Clear soup with Japanese turnip from Kyoto,
and a sea bream with vegetable.
聖護院蕪 鯛 九条葱

Sashimi(向 附)
A tuna and today's natural products.
 本鮪 本日の活け物

Seasonal assortment(八 寸)
Saikyo-yaki(fish slices pickled overnight in Kyoto-style sweet white beanpaste) with sauce of rape blossoms, and mullet roe, shrimp, yuba with seaurchin, steamed taro.
鰆の菜種焼 カラスミ 車海老 湯葉雲丹 絹かつぎ
八寸2.jpg

Boiled entree(焚 合)
Steamed bamboo shoots and Nama-fu(raw wheat gluten)
with a vegetable.
筍 粟麩 青味

Today's delicacy(口直し)
A crab and spinach with dashi (Japanese soup stock)
蟹 ホウレン草 ジュレ掛け

Grilled entree(焼 物)
Ozaki-beef with bean paste of welsh onion.
尾崎牛 葱ソースと共に

Rise(お食事)

Smoked salmon rice, miso-soup and Japanese pickled.
紅鮭の御飯 香の物 汁

Dessert(デザート)


¥15.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様15.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます


※Please let us know there are any foods you can't eat.
お苦手なものがあればお伝えください
※We apologize advance for that we occasionally change the menu
because of stocking.
仕入れによりメニューが時折変更することがありますのでご了承ください
posted by chef at 13:26 | Comment(0) | TrackBack(0) | 英語メニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
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