2015年11月04日

11月 英語メニュー

〜Habukatei November's menu〜
(2015年11月 葉歩花庭 献立)




Amuse
Boiled cod roe and an octopus.

Appetizer
Smoked mackerel sushi with a garnish.

soup
Clear soup with Red Sea bream and a turnip with simeji mushrooms.

Sashimi
Japanese amberjack and today's natural products.

Grilled entree
Kenchin-Yaki(tofu was rolled by fish) and dried mullet roe with garnishes.

Hashi-yasume(palate cleaning side dish)
Yuba(Soy milk skin) and sea urchin with dashi jelly.

Boiled entree
Steamed ebi-imo(shrimp shaped taro) and wild duck with mama-fu(raw wheat gluten)

Rice
Steamed rice. Please choice which smoked salmon rice or oyster rice. And miso soup with Japanese pickled.

Dessert
Japanese dessert.


¥10.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様10.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます






Amuse
Boiled cod roe and an octopus.

Appetizer
Smoked mackerel sushi with a garnish.

Amuse
Steamed Oyster with grated turnip and egg white.

Sashimi
Today's natural products.

Grilled entree
Grilled saikyo-yaki(fish slices pickled overnight in Kyoto-style sweet white bean paste.) with garnishes.

Boiled entree
Steamed ebi-imo(shrimp shaped taro) with Japanese radish sauce.

Rice
Today's steamed rice.
And miso soup with Japanese pickled.

Dessert
Japanese dessert.

¥7.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様7.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます



はな


Amuse
Steamed Red sea bream with grated turnip and egg white.

Appetizer
Smoked mackerel sushi with a garnish.

soup
Clear soup with a soft shelled turtle and nama-fu(Japanese raw wheat gluten),baked welsh onion.

Sashimi
Japanese amberjack and today's natural products.

seasonal assortment
Kenchin-Yaki(tofu was rolled by fish) and dried mullet roe,shrimp,an octopus with garnishes.

Boiled entree
Steamed ebi-imo(shrimp shaped taro) and a turnip with steamed cod row.

Hashi-yasume(palate cleaning side dish)
Snow crab with dashi(Japanese style flavor stock) jelly.

Grilled entree
Grilled beef filet with Japanese teriyaki-sauce or boiled Japanese amberjack hod pod.

Rice
Steamed rice. Please choice which smoked salmon rice or oyster rice. And miso soup with Japanese pickled.

Dessert
Japanese dessert.


¥15.000 for per person,plus tax & 10% service
お一人様15.000円、 消費税+10%のサービス料を頂きます


※Please let us know there are any foods you can't eat.
お苦手なものがあればお伝えください
※We apologize advance for that we occasionally change the menu
because of stocking.
仕入れによりメニューが時折変更することがありますのでご了承ください
posted by chef at 21:04 | Comment(0) | TrackBack(0) | 英語メニュー | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする

2015年11月03日

2016年 おせち料理の予約を始めました


2016年 葉歩花庭のおせち料理

        日頃より 葉歩花庭をお引き立て頂き誠にありがとうございます。
        平成28年度のおせち料理の御予約を始めました。
        ご家族皆様で、葉歩花庭のおせちを囲んで乾杯して頂ければ幸いです。

    葉歩花庭 630.jpg

    来年も素晴らしい年になりますようにと願いを込めて
    今回も節目の美味しい料理を、丁寧に1品ずつに取り合わせます。


    ◆ 限定30個 完全予約制
      売り切れ次第 受付を終了いたします
    ◆ 34,560円(税込){2段重}
    ◆ 19,440円(税込)2名様分{1段重}
      お電話にて予約受付
      ご予約後に料金先払いとなります、その際に引き換え券をお渡しします。
    ◆ お渡し 2015年 12月31日  11:00〜14:00(※昨年と時間が異なりますご注意ください) 
      葉歩花庭 にて お手渡しとなります 
     
    ※御配送は応相談。

    ご予約 お待ちしております 
    おせち札3.JPG  里芋.jpg

    鮎煮浸し.jpg花人参.jpg昆布巻.jpg


    ※写真は以前の物を掲載しております、内容が変わります。
posted by chef at 11:43 | Comment(0) | TrackBack(0) | おしらせ | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする